Sunday, April 17, 2011

Rindu Blog


Assalamualaiku..


Hye reader,n hey Blogger..dah lame kowt dekcik x on9,rase rindu melanda di hati..ceh wah tipu jew an..Actually dekcik sibuk sekarg, mengalah kan menteri sampi x leh nak update blog, ish x ade lah dekcik sebenar nye x ade idea nak cakap ape, duk pikir2 nak tulis ape.


Sabtu smlm dekcik best sangat sebab kekasih hati dekcik bagi bear sebagai hari jadi dekcik 18.4 nie, dye bagi awal sebab besday dekcik 2 hari isnin ,macam x leh kan nak jumpe 2 lah kekasih hati bagi awal, punye lah happy x tahu nak cakap lah kan, bear 2 besar taw dekcik pown leh sorok duk belakang 2..


Emmm..sory lah dekcik x dapat nak post bear 2 dalam blog nie,coz ade gangguan taknikal yang membuatkan dekcik agak begitu kecewa lah gak,sebab bluetooth x berfungsi so x dapat lah nak upload,x pe maybe next time dekcik post ok..kabel lak time2 nak gune plak hilang..geram btol rase nye..huhu..


Ok lah smpai sini lah dekcik menaip,sok dekcik wat entry lain eh..hehe..thanks bace  entry dekcik nie..sayaang semuaa..mmmuaaaahhh...=p



6 meluahkan perasaan:

beluncas ^.^ said...

whoaaa , ! sonok lhaaa dapad bear lagy besau dari tuan ! ,., untunglhaa...hihiihie...

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

Dekcik said...

beluncas..hehee..2 lah owg kcik leh lah..klu besar jgn harap leh sorok..huhu..

Dekcik said...

thanks singgah..=)

amny said...

amni pon da lme xsinggah....cuti bebelog..^^

Dekcik said...

hehe..same lah kite..=)


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat