Saturday, May 14, 2011

Kawan Dekcik Yang Kene Simbah Asid



Assalamualaikum..




Entry panas n menakotkan bagi semua di luar sane, terutama kawasan panas kat KL tu..Sekarang nie heboh pasal gejala simbah asid, memang menakotkan lah asid tu..dekcik rase suspek owg yang same yang penah simbah asid kat kawan dekcik di KL..


Sebab kawan dekcik cakap yang buat 2 india, x ade owg lain lah tu..Tu lah suspek dye mmang lah kene tangkap cepat india nie sebab dye sangat bahaya, dekcik rase dye nie ade masalah mental lah..


Sape yang ingat agy entry dekcik yang nie pasal kawan dekcik yang terkene asid tu.. x lah masuk berita..maybe diowng x teruk tapi ramai kowt yang kene..kesian..


Dekcik pesan pade blogger semua hati2 lah yer...Bagi perempuan jaga2 jangan jalan seorang ok..Nak tahu muke suspej jom tengok sini.
ok thanks sudi bace n singgah blog dekcik..=)


klu suke blog dekcik like lah fan page nie..







29 meluahkan perasaan:

Amiera Hilton said...

menakutkan betol dunia skrg. ape motif ntah dia nk buat cmtu. sakit hati sgt ke ape dgn perempuan ni? grr! benci! cepatlah kena tangkap.huh

Khairil said...

harap polis dapat tumpaskan depa ni sebelum lagi ramai yang jadi mangsa depa...kurang ajr betul!!!

Dekcik said...

amiera> tahu xpe..takotkan..rase nye laki 2 mental lah..cri ppuan lak 2..

Dekcik said...
This comment has been removed by the author.
Dekcik said...

khairil> tahu xpe..harap2 lah polis keje keras ckit tangkap penjenayah nie..

budak kampung said...

lepas ni semua perempuan yang gebu2 kene jage muke hehehehe

.:rizaL:. said...

Takot2..dah la benda ni kat Bangsar...dkt dengan Rizal...uhhhhhhhhhh

mcm ni lah said...

pesanan kat adik2 semua,. kalo keluar rumah tu sentiasa bawak air mineral supaya bila org tu simbah sesuatu cepat2 siram air mineral tu utk kurangkan rasa asid tu

Dea said...

plek2 la...pe la org tu tgh pk mase nk simbah asid kt org len.. huhu.. harp2 kt kuchg xde org cmni..

Dekcik said...

BK> hehe..yg gebu2 jew kew..

Dekcik said...

rizal> jaga diri n jaga owg sekeliling rizal ok..bangsar dkt ngn umah BFF dekcik..

Dekcik said...

mnl> 2 lah mase kwn kene pown dye cpt2 lawan ngn air..

Dekcik said...

dea> just be careful ok dear..=)

GaRy™ said...

sungguh x berfaedah hobi mamat ni... ganas...takut.... tangkap la dia cepat2 wahai encik polis...

Dekcik said...

Gary> 2 lah psl nye..mintak polis tangkap dye cpt..

cik fara said...

baru bt entry psl acid jugak . tehee . tapee2 , ingat beringat sesama sendiri . dekcik pon hati hati okayy . pakai topeng lah yuk pasni ;p

beluncas ^.^ said...

dasyat lhaa , takodd ouh ! . errrk ! ..

amna said...

bbrapa hari lepas berlaku di kawasan berdekatan kampus. nak kluar pun takut2 skrg ni. apa pun, berhati-hati terutamanya wanita bertudung ;')

Dekcik said...

cik fara> hehe..yahu xpe mmang menakotkan lah..

Dekcik said...

beluncas> kene ati2 auw,..

Dekcik said...

amna> klu nak kuar jgn sowg2 taw, kuar rmai2..

Syafiq Rosli said...

gila lah orang sekarang kan..semua nk simbah asid je,,

miza said...

thanks la dai yee haha ko ni teringat blek knangan hahaha..lu buat gua mlu jee hahaha

Azmie said...

info dari mazidul klik sini --->
http://www.mazidulakmal.com/2011/05/wpv-4963-bukan-nombor-pendaftaran.html

Dekcik said...

syafiq> 2 lah ps nie ape lah plak..

Dekcik said...

miza> haha..x ade hal lah..just be careful dear..i syg u..muahahaa..

Dekcik said...

axmi> thanks 4 info..

HaNa HoNeY said...

tau xpe...pe kekdahnye simbh2 acid neyh tah
kalo nak simbh tuh..simbh kat muke sndri ckup laaa

Dekcik said...

hana> hehe..x kan lah dye nak simbah dri sendri..mental dye 2..


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat