Tuesday, May 3, 2011

EsOk Nak Kuar Sape Nak iKot!!!


Assalamualaikum..

Huh kenapa lah sekarang dekcik rase malas jew, mane x nye

asyik duk layan cerita korea jew,yang lain x pandang dah blog2 nie..

hahaha..on9 pown kjap2 jew, kepada yang singgah n follow dekcik 2

dekcik mintak maaf sangat2 sebab dekcik x terjah,bukan dekcik x nak tapi

dekcik akan terjah n follow gak kowng jangan risau deh..

kalau dekcik layan cite korea bermakne dekcik x tahu hal dunia sekarang nie..

dahsyat kan sampai cm 2 sekali, dekcik ngan hal dekcik jew..

Esok rancangan nak jalan2 agy tapi nak tgk wayang jew..

cite ape ek yang best, esok hari rabu, murah jew kan..

ape agy ambik kesempatan lah nak tengok wayang..hehe..

MOOD> NAK TENGOK WAYANG...


nie lah muka happy nak pg jalan2..

thanks sape yang sudi singgah n follow dekcik..=D


jom tgk sini..



11 meluahkan perasaan:

pwincess Lov3y dOv3y said...

lau pergui hari khamis leh ngk 2 fast 2 furious..hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kat wayang lani x byk cite yg best2

Tips: mengajak blogger ke blog dan komen

Dekcik said...

bkan kew cite 2 mmng dah kuar??

ann dhaniah said...

dekcik..pi tengok cite fast furious 5..best sgt!!!

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE kalau nak pergi tengok wayang, kena ada belas ehsan orang dulu barulah dapat jejak dekat wayang...
kalau nak pergi sendiri... hehe jangan nak diharapkan...
OE lagi suka tengok dekat laptop je...
(n_n)

beluncas ^.^ said...

wayang byk cite baru bulan 5 neh .. waahh .. kite pun nak kuaa nati ,,jum ekodd .

Dekcik said...

ann> hehe..yeke..nti dekcik tgk..

Dekcik said...

OE> susah nak kuar kew?ksian nye..x best..

Dekcik said...

beluncas> hehe..yeke jom2,,

Solihin Zubir said...

tu awat gambar mcm xde tgn je? heheh..

Dekcik said...

ABg Solihin> hehe..ade lah..sje sorokan..


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat