Friday, April 29, 2011

Kelakar Habis Lah..



Assalamualaikum..




3 kisah lucu..semoga kowg terhibur di pagi jumaat..credit by Kisah Lucu








1. DEMAM SEJUK

Sebuah helikopter yang membawa seorang juruterbang berserta2 orang kenamaan jatuh terhempas. Juruterbang itu terselamat tetapi al-Fatihah buat 2 orang kenamaan itu. Apabila sedar dari koma, juruterbang tu pun disoalsiasat oleh polis, "Cuba ceritakan apa yang sebenarnya terjadi supaya mudah untuk kami melanjutkan penyiasatan... "

"Mmmm... .entah lah yer, seingat saya, bila kami sampai pada ketinggian 30,000 meter tetiba terasa teramatlah sejuk cam nak demam. Jadi saya pun matikanlah kipas helikopter tu... ." 








2. JAM TANGAN

Seorang lelaki telah pergi ke kedai jam untuk membaiki jam tangannya. Setelah melihat sekali imbas, si pembaik jam bertanyakan tentang harga jam itu. 
" Seribu ringgit, " jawab lelaki itu dengan bangga.
"Awak telah ditipu, ini jam tiruan, bukan asli. Di mana awak beli?"
Dengan perasaan marah lelaki itu menjawab, " Di sinilah! " 






3. ANJING ROCK

Dua ekor anjing telah terperangkap di sebuah pulau dan ingin berenang menuju ke seberang. Untuk sampai ke seberang, memerlukan stamina yang cukup! Anjing A training rabak habis-habisan... .Anjing B pulak relax jer. Tiba masanya kedua-duanya pun menyeberang dan si anjing B nie pulak yang sampai lebih awal dari anjing A, padahal anjing A yang lebih teruk training... .

Anjing A pun tak puas hati membara sampai nak terbakar tapi anjing B pun dengan rock habis berkata "Relax la beb, aku nie kan... ... ... ... ... Anjing Laut.."



klik SINi haa..kowng tgk nie plak rugi x tengok..huhu..


9 meluahkan perasaan:

MiSzy DiaN said...

hehehe.. yg lucu anjing laut tue.. patut pn dia slamber jak.. hehe

sweet stalker said...

haha, macam tak logik pulak cerita yg pertama tu.

Novelgurl said...

Haha..tak psl2.

AinMairah said...

ha ha lucu, nk dpt cerita lucu ke dlm email anda, boleh lihat kat sini---> http://izzafey.ws/ceritalucu

Liza @ Adzriel AB said...

he... suka kisah jam... cis tuan kedai kurang asem.

yeay.. kak liza dah follow dekcik ke 561..uishhh ramainya.

HANIFF BIN LAMI said...

best2...hehehehe

Fyqa said...

sengal jekk

Qaseh dalia adelia said...

HAHA BES GAK BACA CITER LUCU ..

Anati Soki said...

kahaha..lawak bendul.. ahahahaha.. nice one!!!suka!!


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat