Friday, May 6, 2011

"Segmen Kayif : Terima Kasih"







Nie segmen kayif yang bertajuk Terima Kasih.. Sape2 yang Teringin nak join ape agy klik pade banner okeyh..

Terima kasih kepada :-


Dekcik berterima kasih pada asya  sebab dye dekcik buat blog nie .. Blog nie boleh tulis semua ape yang kite mahu.. dan dekcik selalu pegi blog dye n bace entry dye..Dye nie dekcik x kenal pown cume satu politeknik jew, dekcik kenal dye pown dari facebook jew.. Kalau lah dekcik x layan blog nie, dekcik jarang gak on9 facebook, terus terang lah dekcik nie buta it ckit.. broband ade tapi x gune..rugi kan..Dekcik layan cite n hidup dekcik memang membosankan lah.. 2 lah dekik mule bljr buat blog nie..Agy satu asha nie sangat cantik..haha..muke lembut jew * tapi x leh ngorat dye dah berpunye..


Terima kasih kepada piqa juga yang banyak membantu dekcik buat blog nie al maklum lah owg buta it semua x tahu 2 lah yang kene belajar 2..tapi dekcik buat blog dulu dari dye..Dye banyak gak lah kan ajar dekcik buat blog walaupun mcm nak x nak jew ajar kan..haha..* piqa jgn mrh deh..hehe..


X lupe juga pada abg ben yang membuat segmen pada blogger2 supaya mengeratkan silaturahim, mengenali blogger2 baru , segmen abg ben nie leh buat blog kite jadi follow ramai dan popular..Terima kasih yer abg ben..

TERIMA KASIH PADA SEMUA LAH YANG BAGI SOKONGAN N TUNJUK AJAR KAT DEKCIK..

Thanks Sudi Bace n singgah blog dekcik,Jom Klik2 En.nuffnang n HB...heee..=D

7 meluahkan perasaan:

Arol Mubin said...

Syok jugak segmen nie. Dah lama Arol tak join segmen. Tapi, takde idea pulak nak taip apa. Hehe. :D

cik teyn teyn said...

waaa ..

mcm best je . Dekcik suke kan join segmen gini .. hehe ..

kite pon suke cume terlalu ramai pulak nak di terimakasih . hehe

Fyqa said...

weiii. haha terharu doh !

lmbat lak aku dtg kan. ciss

Fyqa said...

siott ko.bukan nk tak nak ah...

kau nih.

aduuiii...

haha

Dekcik said...

arol> hehe...join jew..men bantai jew ckp ape2 pown..hehe..

Dekcik said...

Cik teyn> haha..x ade entry nak buat join lah segmen..

Dekcik said...

fyqa> haha... yelah..weh ak dah promote kow nie..bile lak ak kow nak promote?


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat