Thursday, April 7, 2011

Makhluk Halus



Assalamualaikum..






Selamat pagi semua!! Kowng dah sarapan?? eh elok taw sarapan pagi
nanti kite nak wat aktiviti ape pown cergas,tapi jangan lah makan berat2 nanti 
letih n nak tido pulak..

Entry pagi nie macam gempak kan tapi 2  lah x segempak mane lah kan
dekcik x tahu nak wat tajuk ape, so lebih kurang same lah 2 menceroboh
ngan makhluk halus sebab dekcik bukan tahu sape yang usik2 barang dekcik kan.

Actually, decik paling x suke owg usik barang dekcik n ubah2 ape2 yang x ptut..
semalam waktu rehat macam biase dekcik take time curi2 tido kat surau office
nie,n then lepas bangun solat siap2semua dekcik turun lah nak masuk office.

Dekcik pelik lah selalu lappy dekcik nie dye akan tertutup sendiri nie
x lappy dekcik terbukak, OMG!!! nie mesti ade owg usik2 ape dalam
lappy, oh dekcik mmang x suke lah kan, alih2 2 dekcik gerak2 kan 
mouse x ade respon skrin hitam pulak,nie npe lak nie,waduh2 tension jap
nie mesti ade owg usik2 lappy dekcik..

Dekcik geram terus lah tekan button shut down x ade respon gak pas 2
dekcik tarik terus wayar cas bteri lappy nie,mmang cpt jahanam lah kan,
dah 2 x tahu nak wat ape agy,lepas dah bukak balik bukan men lame
nak tunggu skrin hitam jew, dekcik sabar agy bile dah ade gambar 
wallpaper 2 lega lah ckit..

Bile tang nak connect internet dah x boleh,penat lah dekcik setting2
ape2 yang patut,tetap x boleh, aduh sedihnye sape lah yang
dengki kat dekcik nie, emm x nak salahkan sape2 lah, salah dekcik gak
cuai x nak shut down lappy nie, sedih x dapat nak on9 malam tadi..
nak cucuk broband pown x dapat nak detect..sungguh membosankan..

Nie pown dekcik pinjam lappy Fyqa nak update entry jap,
dekcik pratikal ngan dye kat sini. so sampai sini lah dekcik 
nak mengomel2..

P/S thanks 4 coming n reading my entry,love u so much..wasalam..

6 meluahkan perasaan:

ann dhaniah said...

ala..siannye dekcik..sabo ye.. ;)

Fairus Bin Mamat said...

HATI2 DENGAN LAPPY TU, JANGAN BIARKAN CAMTU SAJA.. RAMBUT SAMA HITAM, HATI SAPE TAU..

Dekcik said...

ann> 2 lah sbar jew lah..sob..sob..

Dekcik said...

fairus> hehe..2 lah terima kasih..kali nie dekcik akan berhati2..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

oooo lappy pinjam rupanya..

Dekcik said...

anis trpkse lah. Nti blik leh on9 kt umah,pkai lpt0p mama dekcik.


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat