Sunday, April 10, 2011

Kalau Aku Dapat Nie, X Kan Cari Yang Lain Lah!!!


Assalamualaikum..

Selamat Tengah Hari semua, hari minggu yang merehatkan tubuh dekcik yang
asyik bergerak sahaje, Dalam kesempatan nie nak bagi wish kat fyqa epy besday
weh..terharu x aku wat ucapan tuk kow..haha..


Dekcik sebenarnye nak cakap kat kowng yang dekcik dah lame
berangan2 nak beli kamera digital yang besar 2,yang tren sekarang depa 
duk bawak sana sini..


Uit jelez kowt rase nak beli jew, tapi mak ai mahal bukan men agy, 
x mampu dekcik nak beli agy, nak kumpul duit dari sekarang macam 
lah boleh, maklum lah dekcik nie kan boros..huahua..


Untuk orang mcm dekcik yang suke ambik gambar memang patut lah
dekcik beli kamera 2, xpe2 tnggu mase jew, bile dekcik dah keje tengok 
lah pasti dekcik beli, walaupun tren 2 dah abis.. xpe lah kan.














OMG!!! cantik kan..waduh2 bile lah decik dapat kamera cm gini..
kalau lah dekcik dapat kamera nie,dekcik x kan cari kamera yang 
lagi bagus dari nie lah..haha..berangan jew kan..



Terima kasih sudi bace entry dekcik..sayaang kamu..=)


25 meluahkan perasaan:

ann dhaniah said...

ann pown nak kamera nie!! huhu..tapikan baba ann ckp kamera nie akn turun harge bile xfemes sgt..hihi..

OKEdChokelaT said...

sedang berusaha tuk dptkan seketul..huhuhuhu...tgu dpt bonus la nampaknyer...hwaaaaa...

Dekcik said...

ann> 2 lah dekcik ngah tunggu harga trun lah nie..mesti trun pnye..

Dekcik said...

oked> haha..btol2 kne tnggu bonus lah nie..

sayangku said...

huhu. kite pon teringin nk pakai camere DSLR. spupu spapat dh pakai...kite je lom lg. huaaaa...nk jugak :(

Dekcik said...

syg > huhu...2 lah psl..jelez ckit tgk depa duk pakai..

Ct Aja said...

Dulu semua bnda nak yg kecik2, design kecik2, sng nak bawak, skang da bertukar..... semua bsar2,huhuhu, phone bsr, kamera bsr...klula sy dpt hadiah bfday kamera ni...fuhhh..(berangan la plak...hehehe)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dekcik comel..sis ur 477 follower ;)

sis nak pakai tp hubby x bagi sbb ssh bile nak kuar ngan baby nnt..kasihan diriku..huhu

amny said...

wuuuuuuuuu..T__T

dari dulu nak tuu..bala laa daptnyee..

waN Mohd Salim said...

huhuuhuhuu kamera nie adalah idaman ps La .. adesssssss asl letak2 lak .. jeles nyee huhuhukkkk slam saye singgah kat sini .. dri jauh ... kaalau sudisinggah La kat blog sye yg tak seberapa tu

http://wanmohdsalim.blogspot.com/

Dekcik said...

ct aja> 2 lah tren dulu semua dah jdi tren skrg..

Dekcik said...

aby> hehe..yeke ksian nye..sis sruh lah suami yg bwk kan..hehe..

Dekcik said...

amny> hehe..kte kumpul duit eh..

Dekcik said...

amny> hehe..kte kumpul duit eh..

Dekcik said...

wan> kamera nie jdi idaman semua owg..huhu..t dekcik singgah eh.

aqish basir said...

ahha suka nikon dri canon,wish besday untuk dia dri qis okee,

semoga pnjg umor.

Syafiq Rosli said...

wah untg lah nk beli camera..

Fyqa said...

wehh thanks wishh :D

Dekcik said...

qis> hehe..manejew dekcik ske, jnji dpt..ok t dekcik smpaikan..

Dekcik said...

syafiq>blom nak beli agy lah..huhu..

Dekcik said...

pyqa> welcome..=)

khairina izzati said...

kita pun teringin jugakkkk :'(

WidadCutieyGirlZ StorY said...

sy pon minat weh..bila bleh dapat kan..errmmm

Dekcik said...

khairini> jom kte berangan2 ade kmera nie..

Dekcik said...

widad> 2 lah psl nye..agak nye dah keje pown x dpt2..


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat