Wednesday, April 13, 2011

entry khas tuk budak2 yg amik final exam..dekcik ade petua khas tuk kowng..


Assalamualaikum..


Hey reader2 di seluruh negeri..sekarang musim budak ipta n ipts sedang menjalani final exam.. Pasti kowng semua setengah student x suke nak final kan..hehe..biase lah 2 dekcik pown macam 2 gak, rase x bersedia jew kan.. Kite nie manusia biase mesti rase macam 2..


Oleh itu untuk berjaya dalam hidup kene ade azam yang tinggi untuk berjaya dalam hidup,semua owg nak keje yang baik2 kan x ade yang nak keje duk umah jew..huhu..


Dekcik ade pesanan tuk kowng yang x seberapa nie, sape2 yang selalu ragu2, contoh nye kite dah bace nota 2,tapi kite keliru ngan jawapan 2, kalau kowng nak tetapkan hati ngan ape jwpan yang bakal kowng jawap,seelok2 nye kowng solat lah istikarah,insyallah allah akn tolong kowng dengan mudah..


Tapi kalau solat istikarah n asyik berdoa jew x boleh gak..kowng kene lah usaha tuk berjaya menjawap,study 2 mesti lah wat jangan lah x study tapi tahu nak lulus dapat 4 flat jew btol x??hehe..kalau nak lebih semangat 2 lukis besar2 AKU NAK DAPAT 4 FLAT!!!!  pas 2 tampal kat loker kew kat meja belajar kew..anggap 2 sebagai semangat tuk kite dapat 4 flat k..dekcik x lah pandai pown cume bagi pendapat jew...





Solat istikharah dapat membantu, solat nie bukan sahje berdoa tuk memilih jodoh malah boleh menetapkan hati kite supaya buat keputusan yang tepat..kalau sape2 x penah buat solat istikharah nie kowng rujuk dekat sini eh,dalam 2 ade care2 n doa sekali..selamat mencube..


Sebelom 2 dekcik nak berkongsi cerita tetang solat istikharah nie..menarik kuasa hebat solat istikharah bace lah..dekcik wish kowng gud luck eh..success selalu..


P/s thanks bace entry dekcik n berkongsi2 pendapat..maaf klu care penulisan buat kowng x paham..


2 meluahkan perasaan:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

alqa..dah habis belajar la pulak..tggu amik PHD pulak la..hihi

Dekcik said...

wah PHD eh..hehe..


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat