Wednesday, April 6, 2011

Mase TUk FoKuS



Assalamualaikum..

Hye reader2 yang dihormati, maybe lepas nie dekcik jarang nak
berblogwalking sebab sekrang nie time tuk wat asgement
pratikal yang terakhir,dah lah satu habuk x mule wat agy..
nanti dah nak masuk poli baru lah duk kalut nak buat..


Dekcik akan update or berblogwalking sekejap2 jew n 
pas nie mesti trafik dekcik down gile kan,yelah sape lah nak
datang kat  blog dekcik yang x best nie, membosankan kowt..


Dalam  kesempatan nie, dekcik nak ucap tahniah kepada
pemenang contest dekcik, sape2 yang x join 2 x menang xyah lah
nak protes k..dah x ade rezaki dekcik nak pilih pown serbe salah
dah semuanye sweet2 belaka..sumpah x tipu..tapi kalau kowng 
xcye xpoe lah kan,harap pas nie klu dekcik wat contest kowng join
n support dekcik dari belakang yer.. 



Thanks 4 coming..love u all....entry ringkas by dekcik..





9 meluahkan perasaan:

Arol Mubin said...

Takpe. Nanti Arol datang blog Dekcik selalu yeah! :) Eh, nanti buatlah contest untuk yang single pulak. Hehe. ;D

Entri terbaru : Selangkah Ke Alam Yang Baru - Universiti / Matrikulasi :)

dwaty said...

lawa gambar kartun tu... by the way fokus pada assigment dulu... baru bw

Dekcik said...

arol> hehe..ok2 thanks..t dekcik wat contest, skrg nak kokus bnde lain tuk kejayaan..huu..poyo jew dekcik..

Dekcik said...

dwaty> hehe dekcik lukis 2 tangan gigil2 dah..x pndai lukis..

Ct Aja said...

xper... buat assignment, bile ngntuk n bosan buka la blog kejap, release tension...hehehehe

Dekcik said...

ct aja> haa..ok2..hehe..insyallah..

amny said...

lepas ni dekcik menyepi...sob3 T_T

Dekcik said...

amny> hehe.. 2 lah psl nye..

el-janna said...

huhuk gud luck


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat