Sunday, March 27, 2011

Plezz Help Me!!

Assalamualaikum..

Entry ringkas..Aduyai geram sangat2 dah nie..
Banyak kali wat tutorial tuk reply comment x blh2
sampai sekarang ntah ape silap nye x tahu lah..

Dah hangin satu badan dah nie..huhu..
x ade lah..sape2 yang sudi sila lah beri tunjuk ajar
secara terang2 kat dekcik nie..

Maklum lah dekcik nie lambat ckit..tpi dekcik
dah usaha wat bnyak kali tapi tetap x menjadi..

Perhatian anda amat dekcik hargai..terima kasih..
wasalam..=)

10 meluahkan perasaan:

Tey said...

Erk.. x paham sangat la dear.. what kind of tutorial that you are working on?

Dekcik said...

tutorial tuk reply comment nie x dpt2..

amny.. said...

ehh..bukan da bley ke ni??

Dekcik said...

x leh lah dekcik tekan reply tapi dye tulis not found,error 404..huhu..
ape mkne 2..

trigyy said...

tak prnah try lagi bnde ni... nnti i godek2 google.. then tell u k..tu pom
klu jumpe ..hihi

trigyy said...

dah tukar blog ID kat tutorial tu???

NuR 'aQiLaH said...

alamak. x hebat sgt bab tutorial ni.
try gugel :D

Dekcik said...

trigyy> dah try dah wat..tpi x leh..
xpe lah..

Qila> dah cri kat goggle,xpe lah t try agy..

Cik Michiko said...

Dek CIk . . . Michiko ade buat tuto nie . . ante cube CHECK IT OUT k . . :)

Dekcik said...

owh ok t dekcik cek yup..
line internet slow..


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat