Thursday, March 31, 2011

MELUAT ARrr!!

Assalamualaikum..


Rasenye Dekcik nak merepek jap,sambil menaip2 keypad pade lappy yang buruk nie, bertemankan lagu
korea dari secret garden,yang bertajuk That man,berulang2 kali dekcik dengar lagu nie tanpa rase jemu,ntah 
ape yang wat dekcik tertarik ngan irama lagu 2.Macam kene jew ngan peraasan dekcik sekarang nie. Mesti kowng tertanye2 nape lah dekcik nie,meluat kat sape lah pulak kan..( sambil tersenyum pakse)


Actually dekcik ngah x ade mud ngan seseorang nie,dekcik malas lah nak sebut name dye,n kenalkan dye sape,ape2 pown dekcik nak lepaskan ape dekcik rase kan dalam blog dekcik nie,sebab dekcik tahu confem dye x bace,sebab bagi dye dekcik x penting pun,tapi kalau reader x nak bace n komen pown xpe,janji dekcik
lepaskan ape yag dekcik nak cakap kan nie..


Hurm dekcik paling meluat kalau orang 2 menipu ngan dekcik,berkawan hanya kepentingan sendiri..
dekcik memang x kan percaya kat seseorang yang pernah tipu dekcik n mainkan perasaan dekcik,memang 
selamanya dekcik x kan caye dye lah,tapi dekcik nie jenis x sampai hati,selalu sedaya upaya terima orang
2 walaupun dye penah tipu n wat jahat ngan dekcik.Dulu dekcik x suke nak marah2 tapi nape lah sekarang
dekcik cepat betol nak emosi,ape lah yang x kene ngan dekcik nie ntah lah..


Sayang tetap sayang,dekcik x kan lupe orang yang penah dekcik sayang,walaupun dulu dye penah wat jahat
kat dekcik,dekcik  x kisah pown dekcik terima jew,sabar jew tapi tahap kesabaran ade batas nye sayang.
jangan lah engkau sesekali mengkhianati hubungan yang baik nie,memang semua manusia x sempurna,
tetapi cube lah jadi orang yang terbaik dalam hidup,cuba lah saling menghormati,saling menolong,saling
kasih mengasihi,n bla..bla..bla..


Nasi kerabu dekcik beli tadi terus x termakan sebab memikirkan orang macam nie,tadi mase beli bukan main semangat dah nak makan,tibe2 jew..hurm..rase diri nie lemah sangat..dah bpe hari dekcik sakit belakang
rase tulang nie dah bengkok asyik duduk jew kowt..huhu..ade kew macam 2?? sempat lak dekcik bergurau,
walaupun x lawak..


Sedih,pilu,kecewa semua yang nye lah..rase nak ngis jew..uwaaa...nak pegi pantai lah nak tenangkan pikiran
malas nak pikr ape2 lah.nak jerit kuat2,dengan sekuat hati yang boleh lah..tibe2 jew rindu pada seseorang..
oh siapa lah gerangan orang 2..rasenye dah panjang sangat dekcik menaip nie,kang taip panjang2 macam 
lah ade orang bace kan..





5 meluahkan perasaan:

amny said...

alahai.....

sian dekcik....xpe2,kt blog dekcik ley luahkan segalanye...^^

p/s ~dekcik,nasi tu pass kat amni laa...lapo3!huhuhu

nelly said...

Kalau kita macam ni , memang elok pergi pantai ..
=)

tenangkan jiwa .
=)

pwincess Lov3y dOv3y said...

sabow k..
mmg sesiapa pun tak kan percaya lau dapat kawan yang pernah tipu kita.
tapi dari situ kita daa taw pasnie kalau nak berkawan kita kena berhaty2...

Dekcik said...

amny> alah dah bg mama dekcik dah..hehe..

nelly>btol2..bg tenang...

Dekcik said...

pwinces> 2 lah..hurm


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat