Thursday, March 31, 2011

APE DAH JADI??




Assalamualaikum..



Dengan hati yang separuh lega dekcik membetulkan
blog yang sewel semalam,tibe ngah nak kemas2 blog,konon nak
bagi cantik agy lah,nah amik kau,abis blog dekcik smlm jadi warne
putih suci dah bersih lah..2 lah pandai2 agy godek2 ubah macam2
nie akibat nye..




Dah lah smlm line punye lah slow nauzubilah lah,mengucap jew,
last2 dekcik give up,terus malas nak layan,dengan ati yang duke
terus layan cite korea,dapat lah mengubat ckit kepiluan dihati..
cewah ayat nak gempak2 kan..huhu..




Mesti smlm sape yang berblogwalking kat blog dekcik pelik
kan npe blog dekcik jadi hodoh mcm nie..waduh dekcik pown
kecewa bangat kowt,dah lah baru agy dalam blog,
banyak agy nie nak perbaiki,maaf lah yer..blogger2..

X dapat nak cek link sape yang join saat akhir smlm,
insyallah ari nie dekcik singgah lah yer..
tutp penyertaan hari nie tepat pada pukul 5 p.m.

Belom abis agy nie btolkan blog nie,ade yang x kene agy,sory
kesulitan nie hanye sementara waktu sahaja,harap maklum.
kesulitan amat dikesali..thanks reader..=)




2 meluahkan perasaan:


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat