Friday, July 15, 2011

Sejarah Hitam Di Dalam Wayang

Assalamualaikum..



Selamat malam semua..lame rasenye x update blog maaflah yer...bukan x nak update tapi maklum lah dah start belajar bzy lah ckit,nak2 dekat umah sewa 2 line BB sangat lah slow..hurm bosan kowt..Mesti kowng tertnya2 sejarah hitam ape 2..haish jangan pikir bukan2, saje wat tajuk mcm gitu, mcm gempak ckit kan..haha..


Actually dekcik nak kongsi cerita ngan kowg semua,HOBI dekcik suke sangat tengOk wayang n suke sangat kumpul tiket2 wayang, mesti ade segelintir kowng pown suke kumpul tiket wayang mcm dekcik kan..Setiap Tiket wayang 2 ade terselit nye sebuah cerita dan kenangan..


Nak jadikan cerita teringat time tu keluar tengOk wyng dengan buah hati,cerita ape ntah x bpe nak ingat lah mase tiket dalam pukul 2 lah, sebelum tu kite owg pg lah makan n solat, n then terlambat lah ckit masuk wyang..jalan pown dah macam lipas kudung..Bile dah masuk wyg confem2 lah lampu tutup,gelap kan susah nak nmpak ape2, dekcik plak lepas dah cek n koyak tiket ngan pekerja kat sane, dekcik letak lah tiket dalam handbag..boleh plak dalam wyg 2 dekcik cri tiket 2.


Bila dah dapat tiket 2,cari lah tempat duduk guna lampu enset jew lah,nak wat cm mane kan..sekali cari punye cari dapat lah.tapi tempt 2 dah ade owg duduk penuh lak 2 satu baris..mcm pelik kan..bile tengOk blik tiket wyng 2 rupa2 nye tersalah tiket wyg, yg dekcik tengok 2 tiket wyg yg lame nye..haha..geram jew buah hati dekcik 2 nasib baik dye x mrh,hanya mampu senyum jew..


Nasib baik lah terjumpa tiket yang betol kalau x malu jew diri lame2 kat dlam wyang 2..haha.n nsib baik lah x tersalah masuk wyng 2 agy lah memalukan kowt.. Pengalaman yang x dapat dilupakan lah bile teringat balik malu pown ade, nak tergelak pown ade gak..


Harap kowng enjoy dengan cerita dekcik nie, thanks singgah blog dekcik nie n bace blog dekcik..see u again n happy always...=D


6 meluahkan perasaan:

myra yusreena said...

haha..adehh..tulahh,simpan ag bebanyakk,,haha

myra yusreena said...

haha..adehh..tulahh,simpan ag bebanyakk,,haha

al_hakim said...

lama tak pi wayang.wuu

**::CIKNUURUL::** said...

hahaha,..cite hmpir serupe,.tp CN msuk mse tu bukan slh tiket,tp kes gelap gilee punyer pasal,then bru 1st time msuk wyang,.ha,amekk,.jatuh trduduk kt tangge die tu ha,.hahaha,.lawak dol,.adeii,.maluu,huhu

http://aniesandyou.blogspot.com said...

jgn simpan byk2 hehehehe

Kerana LiverpoolFC episode 1

Kerana LiverpoolFC episode 2

CIK TOM said...

ciktom xpernah tgk wyg,..hehe...


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat