Friday, July 29, 2011

Malaysia Tewas??

Assalamualaikum...

Selamat sejahtera semua, lama dah dekcik xupdate blog nie, oleh kerana 

malas, x ade mase n line internet slow, 2 lah dekcik malas btoi nak 

update blog, sejak mula belajar mmang x ade mase lah

nak berblogging semua. harap maaf yer..

Ok lari tajuk dah nie, tengOk title macam gempak kan..

actually dekcik terkilan semalam tengok perlawanan malaysia

vs singapura, x ade rezeki malaysia..



Punya lah teruja tengok bola semalam hura hara umah jadinye..

memang emosi lah kan tengok bola,

tapi geram tengok singapura yang saje nak menlengahkan 

mase, sakit hati jew, buat ape menang dengan cara kotor,

dah lah banyak permain import, x leh pakai langsung...


Ape pown malaysia memang terbaik lah, semakin maju

dan bagus bermain bola..memang tabik lah..

MALAYSIA BOLEH!!!!

2 meluahkan perasaan:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

p/s singapondan


Hadiah

dwaty said...

singapore banyak drama la semalam...

takpe cuba lagi next time...

pe2 pun salam ramadhan...


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat