Thursday, June 30, 2011

APE PENDAPAT KOWANG??



Asslamualaikum..











Harap kowng semua sehat dah berbahagia hari nie,alhamdulilah masalah dekcik makin lame makin berkurang n dekcik dapat selesaikan dengan sebaiknye..Biasa lah bile nak mule belajar macam2 nak kene buat, n DUIT saat nie sangat penting bagi adik beradik yang semua nye masih belajar..


Dekcik sebagai anak sulung x tahu nak buat ape2 tuk keluarga n adik2...bersyukur kepada allah yang memberi rezeki dimana sahaja jika kite usaha..ok dekcik bkan nak cite psl nie sebenarnye..dekcik nak mintak ape pendapat kowng pasal blog dekcik nie??




Walaupun dekcik dah lame gak lah berblog tapi dekcik sentiase dalam proses pembelajaran, n sentiase akan cube btolkan kesilapan diri sendiri n cube membaiki dengan sebaik mungkin, insyallah..


Pada pendapat kowng blog dekcik nie mcm mane ok kew x?? ape yang perlu dekcik ubah ekk...dekcik rase nak kemas2 kan blog nie tapi mase nak mengadap blog jew x cukup rase nye, kene ambik mase, bile dah siap jew asgement pratikal dekcik, leh lah dekcik kemas kini blog nie..




Kenapa ekk..dekcik x leh wat facebook like kat entry..hurm x tahu lah mcm mane leh jadi mcm nie..banyak dekcik kene belajar agy nie..Harap kowng leh lah bagi kerjasama tuk dekcik memperbaiki blog dekcik nie..


Thanks singgah n bace blog dekcik nie..see u again..=D


3 meluahkan perasaan:

FaTinFiRDaUs said...

blog dekcik dh cntik la.. :)

Toyin O. said...

Nice blog.

GaRy™ said...

ok.. izin laluan nak mengomen yer~..huhu~..

1. better letak border sekeliling entri... nampak lebih kemas... kalau guna template designer, senang.. tapi ada gak cara untuk yang bukan template designer... kena cari la..
2. nak letak like untuk entri?.. cuba tengok sini :

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/04/tutorial-facebook-like-button-at-post.html

3. better centerkan post title dan sidebar title... & letak background untuk kedua2nya (post title&sidebar title).. nampak kemas...

4. ganti blog archieve ngan sitemap.. pastu letak la gadget recent post kat sidebar... sebab orang x kan tengok entri yang 2-3 bulan yang lalu... kalau diorang nak, diorang bukak la sitemap..
recent post lebih effektif..

5. coding shoutbox tu dah salah kot.. sebenarnya kena adjust kat 4 tempat kat dalam kod tuh... ada 4 tempat dekcik kena tukar nombornya supaya cun2 ngan saiz butang shoutbox tu...

6. neocounter ngan feedjit biasanya tuan blog je yang nak tengok.. orang lain x tengok pun.. kalau akak bw, akak berminat ke nak tengok feedjit orang tu?.. emm... x kot... so, better letak kat page lain la~.. supaya blog dekcik lebih ringan & mesra pembaca...

banyak lagi gary nak cakap kot... tapi jari dah x larat nak taip..huhuhu~.. maaf yer kalau ada terkasar bahasa.. cuma beri pendapat je..
jom vote gary dalam pertandingan blog kreatif!!...hehe~..


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat