Monday, December 12, 2011

| Mimpi Mainan Tido |

Assalamualakum..

Malam tadi blom pukul 12 dekcik dah mule cek result dekat ipelajar,punye lah bzy nye time 2 hampir berape jam gak lah tunggu..akhirnye serrender gak,sebab mata dah sakit nak tahan,badan penat sebab jalan2 dekat bandar melaka. 

Walaupun badan nie penat tapi masih susah nak tido sebab memikirkan ape lah keputusan result nanti..pikir nye pikir sampai lah terlelap. Biase lah kan kalau kite terlalu memikirkan satu hal 2..mesti kite mimpi benda 2 nye..

Boleh lak mimpi buruk dalam tido,mimpi ade 3 carry paper lak tu..peh seram sejuk,takot cuak semua ade lah, mula resah dalam tido peluh semua ade..*ape lah aku merepek nie ..tiba2 dgr bunyi henfon berbunyi,hurm terkejut seketika rupa2 nye si dye kejut dekcik bangun tuk solat subuh,selalu dekcik yang kejut dye skrg terbalik sudah.. Sebelom jawap henfon tu,punye lah bersyukur sangat sebab tadi 2 mimpi jew. Blom agy cek result..

Lepas solat subuh semua, dekcik terus on lappy, on9 cek result nasib baiklah line menyebelahi dekcik, dan terus jew dapat cek keputusan ngan jaya nye..hurm ALHAMDULILAH SYUKUR kepada ALLAH dekcik lulus semuanye..Rupenye mimpi 2 hanya mainan tido jew, xyah percaya sangat lah kan..



Dekcik rase macam nak sujud syukur kat padang pasir jew.. : D
sape ske baby jom tgk sini.




2 meluahkan perasaan:

Fyqa said...

sem depan kena semangat lebey !

KhaiRin said...

org kata mimpi yg x baik tu biasa nyer akn jd baik pd realiti nyer


ShoutMix chat widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ALwaYs HapPy Design with love by CikBulat